Ny kampanje for å trygge gravide og forebygge dødfødsler

Nettsiden kjennliv.no publiseres i forbindelse med Perinataldagene.

«Kjenn liv» og nettsiden kjennliv.no lanseres i november 2016. Dette er en ny forebyggingskampanje fra Landsforeningen uventet barnedød (LUB).

– Vi kan ikke lenger sitte på kunnskap som kan redde liv, sier fagsjef i LUB Trine Giving Kalstad. LUB står fra før bak babybodyen «Denne siden opp» som har bidratt til å redusere krybbedødsforekomsten i Norge betraktelig. Nå håper vi denne kampanjen kan bidra til å redusere antallet dødfødsler.

Nettsiden kjennliv.no publiseres i forbindelse med Perinataldagene 10.-12. november, der LUB er til stede med egen stand. Vi håper mange vil besøke standen vår der for å høre mer om, og gjerne komme med innspill, på vår nye kampanje!

Større lansering kommer!

Se også: Hvem står bak kjennliv.no?

Hvorfor kjennliv.no?

Publisert 9.11.2016